Achter Sunshine2017-11-01T08:30:11+00:00

Wij zijn Heiko en Lana, een gitarist die in de gelederen van diverse bands de wereld rond heeft gereisd en een enthousiaste, reislustige stuiterbal met eeuwige honger 🙂 . Sunshine is ons eerste horeca-avontuur en had je ons wat jaren geleden verteld dat wij vandaag de dag een lunchroom zouden runnen, no way dat we je toen hadden geloofd. Toch draait ons bijzondere zaakje al dik een jaar op volle toeren en zijn wij hiermee het bewijs dat dromen echt wel uitkomen!

Ons verhaal achter Sunshine is eigenlijk heel simpel. Door de vele reizen die wij hebben gemaakt, raakten wij verslingerd aan de wereldkeuken. In het buitenland hoeven wij geen fancy foods, maar eten wij het liefst bij en met de locals en op die manier hebben wij verrukkelijke smaken leren kennen. Deze smaken verwerkten wij thuis al jaren in diverse gerechten en zo is de basis voor Sunshine gelegd. En de rest is geschiedenis 😉 .

De relaxte manier waarop wij in het leven staan, trekken wij zoveel mogelijk door in de sfeer van Sunshine. Wanneer er tijd is, kletsen wij graag over reizen, het eten, films, muziek, het weer of…whatever! Wat ons betreft is Sunshine niet alleen een plek waar je lekker kunt eten, maar ook een plek waar je lekker kunt onthaasten, even de geur van vakantie kunt opsnuiven, je volgende reis kunt plannen of juist terug kunt denken aan de mooie plekken waar je bent geweest.

Pura vida!