Blog 2018-04-10T07:58:50+00:00

BLOG

Als muziekjournalist en persvoorlichter van stichting WereldAsielen tikte de ik van Lana vroeger heel wat toetsenborden stuk. En u kent die uitdrukking wel… Bloed kruipt waar het niet gaan kan :). Omdat er nog zoveel over ons eten, het concept en ideeën achter Sunshine, het reizen, divers wereldeten en zelfstandig ondernemen from scratch te vertellen valt, heb ik dit blogje in het leven geroepen. Hier vertel ik over onze reizen, deel ik recepten, leg ik diverse gerechten en onze visie on food uit en geef ik een kijkje in het leven van gewone mensen met een ongewone horecazaak.

Enjoy!

Sunshine in Boedapest deel 2: Where toe vreet?

Wat je in Boedapest allemaal kan ondernemen heb ik in het eerste deel van de Boedapestblog al uitgebreid onder de loep genomen. Nu is het tijd om de nutritieve kwaliteiten van deze fantastische stad de belichten. Een hele opgave weer want Boedapest stikt van de leuke eettentjes, barretjes en marktjes, de één nog leuker [...]

Sunshine in Boedapest deel 1: What toedoe?

Boedapest is hot! En niet zonder reden, want deze stad heeft alles. Sfeer, foods, een shitload aan bezienswaardigheden en een heel eigen karakter. Dus ging ik er maar ook eens een weekje zitten. Meestal duren mijn stedentrips maar een paar dagen (met een eigen zaak is ‘vakantie’ altijd een delicaat onderwerp) waardoor je eigenlijk [...]

Chille met dille

Als rasechte Rus heb ik in het verse kruidengebruik van de Nederlander iets bijzonders opgemerkt: Daar waar inheemse kruiden als munt, koriander, basilicum, rozemarijn, tijm en natuurlijk peterselie al ruimschoots hun weg naar diverse keukenmaaksels hebben gevonden, blijft dille nog dik achteraan sukkelen. Dille, het kruid waar ik op mijn beurt juist mee ben [...]