Foods

Wij hebben geen vast lunchmenu. Het merendeel van onze lunchgerechten staat, aansluitend bij het reisthema, op ansichtkaartjes die in bakjes op tafels staan. Deze ansichtkaartjes wisselen regelmatig, zodat diverse gerechten aan bod blijven komen. Naast een selectie kaartjes hebben wij iedere dag ook dagspecials die wij op het bord boven de keuken schrijven, maar wij vertellen ze ook aan tafel. Zo kunnen onze lunchgerechten nog vaker de wereld rond :).

Iedere dag zorgen wij voor voldoende variatie in gerechten en smaken. Zo is er altijd wel een soepje, diverse broodjes, gezonde salades en andere warme en koude lunchgerechten. De meeste gerechten zijn of kunnen glutenvrij worden geserveerd en wij hebben diverse opties voor vegetariërs en veganisten en ook voor kindjes hebben wij voldoende keuze.

Ontbijtopties hebben wij ook! Wat dacht je van een lekkere yoghurt/smoothiebowl met granola, wisselend vers fruit en noten/zaden/pitten of een lekker stukje huisgemaakt (vegan) bananenbrood met heerlijke kruiden, licht gegrild en met pindakaas of Nutella?

En ben je benieuwd naar de prijzen? Kindergerechten zijn bij ons rond de €4,00 en lunchen doe je tussen de €6,00 (heerlijke Zuid-Afrikaanse tosti met kaas, tomaat, ui en verrassende kruiden) en de €12,75 (maaltijdsalade).

Op de onderstaande foto zie je een impressie van de ansichtkaartjes waar wij iedere dag een selectie uit maken:

En ziehier ook enkele voorbeelden van onze dagspecials: