Wat Sunshine in de eerste plaats uniek maakt, zijn natuurlijk de wereldse lunchgerechtjes en drankjes. Deze bereiden wij vers in onze open keuken – transparantie en nauw contact met de klanten vinden wij namelijk heel gewoon, maar geef tijdens je bezoek aan Sunshine ook je ogen goed de kost. Ook de aankleding van de lunchroom en de laid-back sfeer zijn een belevenis op zich.

Onze aanpak is kleinschalig, persoonlijk en soms net even anders dan anders en daar zijn wij dan ook trots op. Zo hebben wij bij Sunshine bijvoorbeeld een no-waste policy. Wij weigeren om mee te doen aan de massaconsumptie en het weggooien van eten op grote schaal, wat helaas nog altijd heel normaal is in de horeca. Check ons menu en lees hoe wij verspilling tegengaan.

Ons pand is tevens zeer geschikt voor allerlei sociale activiteiten en laten wij wat actie in de tent nou net heel leuk vinden! Yoga-ochtenden, photoshoots, huiskamerconcerten, exposities, workshops, thema-avonden… er is bij ons van alles gaande en niets is ons te gek. Houd de nieuwspagina en onze social media in de gaten voor komende evenementen of bijzonderheden en schroom niet om contact met ons op te nemen als je zelf een leuk idee hebt. De drempel is laag en wij zijn gek genoeg 😉 .