Hola amigos!

Op 1 juni mogen wij weer open…eindelijk!

Om dat te vieren, gaan wij nog één keer, komende vrijdag en zaterdag ons take away food aanbieden!
Voor deze laatste ronde wordt het een comeback van de gerechten waar de afgelopen weken het meest naar gevraagd is en doen we er niet twee, maar drie!

Voor € 10,00 per portie is de reis aan :).

En voor € 3,75 heb je er ook een heerlijk taartpuntje bij!

En hoe gaat het allemaal dan in zijn werk?

Alles ist tres simple:

De Sunshine lunch delivery zal op vrijdag en zaterdag tussen 12:00 en 13:00 plaatsvinden. Wij komen in Breda het eten tot aan je deur brengen, maar als je zin hebt in een frisse neus, dan kun je het op die dagen ook tussen 12:00 en 13:00 op de zaak komen afhalen. Wij zullen daarvoor een loketfunctie inrichten. Wees aub lief voor elkaar en houd 1,5 meter afstand van elkaar, anders laat de voorganger gewoon een vieze scheet ;-).

Je kunt je bestelling plaatsen via whatsapp op het nummer 06-43461098. Bestellingen voor vrijdag ontvangen wij graag uiterlijk donderdag voor 14:00 uur en bestellingen voor zaterdag uiterlijk vrijdag voor 14:00 uur. Zo kunnen wij lekker duurzaam voor jullie koken.

Vermeld de hoeveelheid porties, de dag waarop je het eten wilt hebben, of je komt afhalen of dat je het eten bezorgd wilt hebben en in geval van bezorging ook je adres.

Na ontvangst van bestelling nemen wij contact met je op voor de betaling. In verband met onze no waste policy is het helaas niet mogelijk om bij het afhalen te betalen. Alle gerechten dienen op voorhand te zijn afgerekend.

Wil je alleen een puntje taart bestellen? Dat kan uiteraard, maar alleen op afhaal. Wil je een hele taart? Ook dat kan! Neem voor de mogelijkheden gewoon even contact met ons op :-).

Eeennnnnnn dan het menu van deze week:

Pura vida en tot Sunshine!