Waar Sunshine aanvankelijk vooral als lunchroom begon, verkopen wij tegenwoordig veel meer dan hap en drank. In de lunchroom kun je nog altijd je natje en je droogje bestellen, maar loop je de trap af naar beneden, dan vind je onderaan de trap de Sunshine Store. Eens klein begonnen met wat kratjes aan de kassa, nu uitgegroeid tot een heus winkeltje.

Een giftshop met leuke, verrassende en kleurrijke kleding, sieraden, hebbedingetjes, meubels en….eigenlijk van alles wat bij Sunshine en bij ons past. Van vintage tot hysterisch, buitenlands of juist door lokale ondernemers gemaakt. Onze spulletjes trekken wij uit alle hoeken en gaten van de wereld, dus verwacht een bonte verzameling van bijzondere spullen met meer dan genoeg opties voor ieder budget. Zoek je een leuk cadeautje, wil je jezelf op iets leuks trakteren of ben je gewoon razend nieuwsgierig naar wat je daar allemaal door het trapgat ziet beneden? Schroom niet en ga koekeloeren!

Daarnaast staan wij ook altijd open voor samenwerking met andere ondernemers en zeker de beginnende ondernemer dragen wij een extra warm hart toe….dat zijn wij immers niet heel lang geleden ook nog geweest. Vind jij dat jouw product leuk in de Sunshine Store past? Maak een praatje en wie weet reserveren wij binnenkort een plekje voor je!

Sunshine Store
Sunshine Store
Sunshine Store