Sunshine WereldAsielen

Sunshine WereldAsielen – Ja, wij houden van dieren! Toen wij zelf nog katten hadden (helaas zijn ze inmiddels op hoogbejaarde leeftijd overleden) werd onze viervoetige elite door ons op handen gedragen, maar voor heel veel (zwerf)dieren in de wereld is de realiteit heel anders en helaas hebben wij dit tijdens onze reizen vaak met eigen ogen moeten zien.

Gelukkig wonen over ter wereld mensen met een hart voor deze dieren. Tegen de verdrukking in doen zij hun uiterste best voor al deze in nood verkerende honden, katten, ezels, paarden en andere dieren. Vaak in een omgeving die wordt geteisterd door armoede, natuurgeweld of oorlog.

Ze beginnen een eenvoudige opvang, verzetten in stilte bergen werk en redden wat er te redden valt. Voor deze projecten maakt WereldAsielen zich sinds 2004 sterk door incidentele of structurele steun te bieden, waardoor deze mensen zich steeds beter kunnen redden.

Sunshine WereldAsielen – Wij zijn al donateur, maar willen ook vanuit Sunshine iets voor de stichting doen. Op ongedwongen wijze, want wij realiseren ons wel degelijk dat niet iedereen affiniteit met zwerfdieren heeft, bieden wij in onze lunchroom informatie over WereldAsielen aan.

Ook staat er bij de kassa een collectebus voor de stichting. Gooi daar gerust een fooitje in ;-). Ook organiseren wij diverse evenementen, waarvan de opbrengst voor de stichting is bedoeld. Een snuffelmarkt op Koningsdag bijvoorbeeld en op Werelddierendag doneren wij al onze fooi aan WereldAsielen. Houd onze nieuwspagina en social media in de gaten voor nieuwe acties.

Klik hier voor meer informatie over stichting WereldAsielen

Sunshine WereldAsielen
Zwerfdier zijn is in Nederland al geen pretje, maar het valt in het niet bij het zijn van een zwerfdier in andere landen. Dieren moeten er in een vaak vijandige of onverschillige samenleving zien te overleven en veel dieren zijn derhalve verwaarloosd, verwilderd, gewond of ziek. Gelukkig wonen over ter wereld mensen met een hart voor deze dieren. Tegen de verdrukking in doen zij hun uiterste best voor al deze in nood verkerende honden, katten, ezels, paarden en andere dieren. Vaak in een omgeving die wordt geteisterd door armoede, natuurgeweld of oorlog. Ze beginnen een eenvoudige opvang, verzetten in stilte bergen werk en redden wat er te redden valt.

Sunshine is geboren uit onze passie voor reizen, lekker eten en een leven vol kleur en avontuur. Onze reiservaringen en culinaire avonturen bundelen wij nu op eigen wijze in onze vrolijke lunchroom, waar ieder bezoek een mini-vakantie wordt!